O nama

Astra Telekom je operator širokopojasnog interneta, digitalne televizije i fiksne telefonije sa jasnom vizijom: AT želi aktivnu ulogu u razvoju i oblikovanju telekomunikacionih usluga u Srbiji!
Sa sedištem u Beogradu i ispostavama u nekoliko gradova u Srbiji, Astra Telekom teži pružanju telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, širenju i unapređivanju svoje mreže i stvaranju dobrog odnosa sa korisnicima zasnovanog na podršci i poverenju.
Nove potrebe i mogućnosti diktiraju dinamiku savremenog okruženja, a ovo prosto zahteva kvalitet, pouzdanost i brzinu. Da bismo lakše odgovorili izazovima savremenog društva, proširili smo svoj tim. Integracijom sa preduzećima MadNet iz Pančeva, TippNet iz Subotice, GromNet iz Šapca i BeotelNet iz Zrenjanina, proširili smo mrežu Astra Telekoma i stvorili jasne temelje za razvoj i uzdizanje kompanije zasnovane na kvalitetu, na inovativnosti i pouzdanosti.
Formirali smo mladu, dinamičnu i inovativnu kompaniju koja želi da
svima koji imaju potrebu za pouzdanom i brzom komunikacijom, obezbedi kvalitetna rešenja, a da pri tome vodi brigu o njihovim troškovima.
Astra Telekom je mlada poslovna organizacija sa jasno definisanim ciljevima koji se potpunosti oslanjaju na kvalitet odnosa prema korisniku. Profesionalan pristup u svim domenima nastupa pruža nam snažan temelj za budući razvoj, a stroga selekcija kadrova daje sigurnost da će i najambicioznija očekivanja biti ispunjena.
Svesni činjenice da dinamično tržište telekomunikacija danas ne prašta kompromise, formirali smo tim iskusnih profesionalaca sa zadatkom da Astra Telekom dostigne maksimalnu prepoznatljivost kao pouzdano rešenje za Vaše potrebe i kada je reč o poslovnoj primeni i kada govorimo o primeni naših usluga u kućnom ambijentu.
Samo neprestana evaluacija svih parametara koji utiču na zadovoljstvo klijenata omogućava kontinualan rast i razvoj poslovanja u branši.
Spremni smo da zajedno sa Vama gradimo lepšu budućnost!

KARIJERA

Nema trenutno otvorenih pozicija koje ti odgovaraju?

Pošalji nam svoj CV i stupićemo u kontakt sa tobom ukoliko se otvore pozicije koje ti mogu biti interesantne.

ASTRA TELEKOM DOO je kompanija u usponu na polju telekomunikacija u oblasti bežičnog i optičkog Interneta. Našom savremenom mrežom pokrivamo veći deo regiona i opština u Srbiji.

Ukoliko Vas zanima posao u oblasti telekomunikacija, težite dinamičnom i izazovnom poslu, volite timski rad, stremite najvišim rezultatima, uporni ste, komunikativni, željni uspeha ASTRA TELEKOM je idealno radno okruženje za Vas.

Usled povećanja obima poslovanja i širenja naše mreže raspisujemo konkurs za poziciju:

Predstavnik direktne prodaje

na teritorijama: Pančevo, Subotica, Bačka Topola, Požarevac, Kostolac, Alibunar, Ruma, Inđija, Stara pazova

Opis posla:

 • Predstavnik D2D prodaje vrši prezentaciju i prodaju usluga od vrata do vrata
 • Potencijalne korisnike upoznaje sa svim detaljima usluga koje pruža ASTRA TELEKOM doo
 • Pruža osnovne servisne informacije potencijalanim i postojećim korisnicima
 • Priprema izveštaje o postignutim rezultatima

Profil kandidata:

 • Minimum IV stepen stručne spreme
 • Dobre komunikacione i prezentacione veštine
 • Vozačka dozvola B kategorije
 • Poželjno radno iskustvo na poslovima prodaje u oblasti telekomunikacija

Uslovi rada:

 • Plaćena obuka
 • Fiksna plata + Bonusi
 • Mogućnost stalnog zaposlenja odmah nakon obuke
 • Timski rad