Od 13 aprila 2023. godine našu programsku šemu obogaćujemo sa 3 nova filmska TV kanala, TV1000 Balkan, Epic Drama i TV 1000 Russian Kino. Sva tri kanala biće deo osnovnog TV paketa.

TV1000 Balkan je filmski kanal za sve zaljubljenike u ovu umetnost. Ako ste ludi za filmovima, donosimo čudesne priče sa velikog ekrana pravo u vaš dom.  Od francuskih komedija do skandinavskih trilera, od britanskih drama do najboljeg iz Holivuda. Kroz ovaj kanal priredićemo vam svakodnevnu zabavu uz nagrađivane filmove, kultne blokbastere i najveće holivudske zvezde. Od savremenih do vanvremenskih, donosimo vam priče koje oslikavaju naš svet i oblikuju naše živote. Pogledajte filmove kao što su: Veštačka inteligencija u kome dečak robot žudi da postane ljudsko biće kako bi ponovo osvojio ljubav svoje biološke majk; Čitač – Posleratna Nemačka. Skoro 10 godina nakon što se okončala njegova afera sa starijom ženom, student prava Majkl Berg ponovo se susreće sa svojom bivšom ljubavnicom koja se nalazi na optuženičkoj klup; i mnoge druge zanimljive naslove.

Epic Drama – ovo je dom epskih drama! Epic Drama prenosi uverljive, savremene priče smeštene u razna istorijska razdoblja. Oživljeni likovi iz prošlosti preko malih ekrana očaravaju i uzbuđuju gledaoce modernog doba. Pogledajte naslove kao što su  Gospođica Skarlet i Vojvoda – 1850. su godine. Neustrašiva i ljubopitljiva gospođica Skarlet vodi detektivsku agenciju svog pokojnog oca, uz pomoć inspektora Velingtona (zvanog Vojvoda), kućepaziteljke Ajvi i Mozesa; Velika i mala stvorenja – Kako se približava Badnji dan, Džejms i Helen prepispituju svoju budućnost. Jedna od omiljenih životinja u Deroubiju nije dobro; i mnogo druge.

TV 1000 Russian Kino – Kino je odredište za najširu lepezu filmova na ruskom jeziku; od nezavisnih dobitnika nagrada do velikih blokbastera i slamanja na blagajnama. Od omiljenih klasika 20. veka do vrhunskog novog ruskog filma, TV1000 Kino ima ponešto za svakoga. Ubedljive priče i emotivna priča donose srce Rusije sa velikog ekrana direktno u vaše dnevne sobe. TV1000 vam donosi priče uz koje ste odrasli i moderne preokrete starih klasika. Izbliza je i lično, sa najboljim predstavama najboljih ruskih glumaca i najnovijim izdanjima njenih najvećih reditelja. Uronite u TV1000 Kino za najbolje u ruskom bioskopu.

Uživajte uz nove TV kanale!

Vaš ASTRA TELEKOM

Dragi korisnici obaveštavamo vas da je od 01.04.2023. naša programska šema bogatija za 3 nova TV kanala, Viasat History, Viasat Explore i Viasat Nature.

Viasat History je TV kanal koji emituje serije iz celog sveta sa fokusom na antički svet, istorijsku dramu, kraljevsku i versku istoriju. Oživljavamo istoriju za vas kroz najmodernija tumačenja istorije, budeći u nama empatiju i produbljujući razumevanje našeg zajedničkog, ljudskog iskustva kroz očaravajuće priče i posvećene pripovedače. A sve to kroz emisije kao što su Normandija: zemlja ratnika, gde ćete upoznati istoriju normadijskih vojvoda, neverovatnu vojnu epopeju; Žene pod Hitlerovom zastavom gde ćete saznati da li su žene bile aktivne i surove kao i svoje kolege ili ne; kao i mnoge druge emisije.

Viasat Explore predstavlja TV kanal koji se fokusira na avanturu, pecanje, inženjering i posao. Ispunjen energičnim i autentičnim likovima koji žive po sopstvenim pravilima, Viasat Explore poziva gledaoce da učestvuju u njihovim uzbudljivim i zanimljivim avanturama dok tragaju za srećom i bogatstvom, uživaju u čarima života i pokušavaju da bolje shvate svet koji ih okružuje.Pronađite zabavu kroz emisije kao što su Australijski lovci na zlato gde legendarnim zlatnim poljima Australije, timovi okorelih lovaca na zlato rizikuju svoje snove i budućnost u potrazi za najvećim zlatnom nagradom; Džinovski šaran gde ćete upoznati voditelja Alija Hamidija, koji je lud za šaranima, i njegova dva prijatelja dok traže džinovskog šarana širom sveta; i druge.

Viasat Nature prikazuje svet životinja, pomoć i spašavanje žitovotinja, svet prirode, parkove i utočišta. Upoznajte prirodu izbliza kroz impresivne dokumentarce, dirljive priče i avanture zbog kojih će vam srce ubrzano kucati. Viasat Nature slavi svet prirode, naše mesto u tom svetu i iskonsku vezu između ljudi i životinja. Na kanalu Viasat nature uživajate u emisijama kao što su Odiseja životinja da saznate gde, kada i kako su se pojavile vrste koje poznajemo; Vreme u kome su živeli giganti gde ćete upoznati svet dinosaurusa; Godišnja doba na zemlji gde ćete saznati kako životinje kroz sva četiri godišnja doba koriste svoje specijalane veštine da bi opstale; kao i mnoge druge emisije.

Uživajte!

Vaš ASTRA TELEKOM

Daj svoj mali doprinos očuvanju životne sredine i uštedi!

Umesto papirog izaberi E-račun i zadrži postojeću cene mesečne pretplate.

Izborom E-računa:

– Čuvaš prirodu

– Zadržavaš postojeću cenu mesečne pretplate

– Imaš stalni uvid u svoje račune

– Jednostavno i brzo dobijaš svoj račun

– Bezbedno plaćaš račune bez odlaska na šalter

Obaveštavamo vas da će od 01.04.2023. doći do korekcije mesečne pretplate za 50 rsd svim korisnicima papirnog računa.

Svi korisnici koji do 31. marta pređu ili već koriste E-račun zadržavaju postojeću cenu mesečne pretplate.

Vezano za izmene, korisnici imaju pravo raskida ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen, bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, u roku od 30 dana od obaveštenja.

Aktiviraj svoj e-račun slanjem zahteva email-om, sms-om, pozivanjem kontakt centra, a možeš i sam putem MOJ AT portala!

Vaš ASTRA TELEKOM

Poštovani korisnici,
obaveštavamo vas, da smo usled nerealnih zahteva za nastavak saradnje od strane distributera Arena Channels Group, primorani da do daljnjeg obustavimo reemitovanje TV kanala iz njihove ponude.
Konkretno, prihvatanjem novih uslova saradnje, bili bismo prinuđeni da drastično povećamo cenu IPTV usluge, što smatramo neprihvatljivim za svoje korisnike.
Sa druge strane, pored toga što smo već dodali TV kanale Cinestar TV 2, Cinestar TV Comedy i Insta TV, uveravamo vas da će Astra telekom u narednom periodu nastaviti sa uvođenjem novih TV kanala, kako bismo vam omogućili najbolju moguću uslugu, po najboljoj ceni.
Kao i do sad, sa svim novitetima u IPTV ponudi bićete blagovremeno obavešteni putem naših kanala komunikacije.

Vaš ASTRA TELEKOM

Poštovani korisnici, obaveštavamo vas da smo usled povećanja cena od strane Nacionalnog registra domena (RNIDS), prinuđeni da od 01.03.2023. izvršimo izmenu cene registracije nacionalnog domena.
Nove cene od 01.03.2023. su u nastavku

Vaš ASTRA TELEKOM