UPOZORENJE – POKUŠAJ ZLONAMERNOG PRIKUPLJANJA PODATAKA!

Upozoravamo Vas na zloupotrebu oznaka kompanije Astra Telekom! Korisnici kompanije Astra Telekom se na spornim web stranicama pozivaju na popunjavanje ankete, putem koje mogu osvojiti mobilni telefon i/ili drugu vrednu nagradu..

Ovim putem Vas obaveštavamo da je navedena anketa deo kampanje zlonamernog prikupljanja podataka koja targetira korisnike nekoliko provajdera!
Naglašavamo da kompanija Astra Telekom nije odgovorna za pomenuti sadržaj i spornu anketu.

U cilju Vaše lične zaštite, preporučujemo Vam da izbegavate unošenje ličnih i kontakt podataka na web stranice, bez prethodne provere URL adrese sa koje Vam zahtev dolazi.

Radimo na otkrivanju i saniranju ovog problema. Žao nam je ukoliko je ova zloupotreba izazvala bilo kakve neprijatnosti i obaveštavamo Vas da Astra Telekom sprovodi detaljnu istragu u vezi sa ovim slučajem, kako bismo sprečili dalje slične pokušaje zlonamernog prikupljanja podataka naših korisnika.

Ukoliko imate neke informacije koje bi pomogle u bržem rešavanju problema (kada Vam se pojavila nagradna igra na ekranu, koje ste sajtove posećivali u međuvremenu…), molimo Vas da nas kontaktirate.

Hvala na razumevanju!