BIZNIS TELEFONIJA


Astra Telekom u okviru svog portfolia pruža usluge digitalne fiksne telefonije putem IP protokola (IP Telephony) kao najsavremenijeg medijuma za prenos govora i glasovnih poruka.

Astra telekom obezbeđje izbor standardne geografske numeracije u skladu sa standardnim mrežnim telefonskim grupama. Astra telekom je u mogućnosti da na celoj teritoriji Republike Srbije obezbedi uslugu fiksne telelefonije u skladu sa sopstvenom telekomunikacionom infratrukturom.

Pored opcije kupovine usluge pojedničanih telefonskih linija Astra telekom nudi i kompeleksnija rešenja koja podrazumevaju istovremeno korišćenje više telefonskih linija i brojeva uz mogućnost jednostavnog proširenja u skladu sa vašim potrebama poslovanja.

Korisnik može da zadrži svoj broj telefona čak i nakon selidbe na novu lokaciju unutar iste geografske mrežne grupe (pozivnog broja), uz uslov da se nova lokacija nalazi u zoni pokrivenosti signalom mreže Astra Telekoma.Naziv paketa Besplatni minuti u fiksnim mrežama* Ostali servisi uključeni u pretplatu Iznos mesečne pretplate
Pretplata za jedan telefonski priključak 100 identifikacija poziva 332.5 Din.
Pretplata za pet telefonskih priključaka / identifikacija poziva 1000 Din.
Pretplata za deset telefonskih priključaka / identifikacija poziva 2000 Din.
Pretplata za dvadeset telefonskih priključaka / identifikacija poziva 3000 Din.
Pretplata za više 20 telefonskih priključaka / identifikacija poziva Na upit
* Odnosi se na pozive ka fiksnim mrežama Srbije i ZONA 1. Napomena: - Cene su date u dinarima i u navedene iznose nije uračunat PDV. - Pored mesečne pretplate korisnik plaća troškove ostvarenog saobraćaja.

Kontaktirajte biznis prodaju


Telefon: 011 / 44 22 009
E-mail: biznis.prodaja@astratelekom.com
Radno vreme: 09h-17h radnim danima
Tehnička podrška 24/7: biznis.podrska@astratelekom.com